Tuesday, 14 August 2012

Korte Kapsels 2013 Dames

Korte Kapsels 2013 Dames

Hoewel de lange lokken Rapunzel's in de ban haar prins charmant, vandaag is het moeilijk te beheren lokken als haar. Korte kapsels aan populariteit gewonnen door de geboorte van de klassieke bob in de jaren 20. Het kreeg glamour toen Diana, prinses van Wales, droeg kort haar, of meer recent, Victoria Beckham wordt gezien draagt ​​haar haar kort. Eerder werden korte kapsels bedoeld voor de vertrouwdheid met en drukke zakenvrouwen, maar vandaag kan iedereen het te dragen voor een gedurfde en sportieve look.

Classic Bob

Het is misschien een cliche, maar de klassieke bob is de beste korte kapsel voor vrouwen. U kunt kiezen voor een omgekeerde bob met de randen stijl te blijven dichter bij de nek. Het pob knippen, met zijn asymmetrische wendingen, is ook 'in'. Het werd voor het eerst droeg door Victoria Beckham en is nog steeds een van de meest-vroeg-voor kapsels in salons.

Fee
Het is een kapsel met haar zeer kort, dat ligt dicht bij de zijkanten en achterkant van het hoofd, maar een beetje langer op de top. U kunt zelfs variaties in dit kapsel door het hebben van franjes of pony van verschillende lengte. Om een ​​sexier look te creĆ«ren, strek het haar bovenop je hoofd en laat ze vallen los over een oog.

Korte Shags
Als u een koele en messed up look, hebben een korte shag is voor jou ontworpen. Het heeft meerdere ongelijke lagen, met randen te snijden met een scheermes. Het is geen aanbevolen kapsel voor krullend haar typen als ze pluizig en onhandelbaar. Vrouwen met lang haar kan ook sport een shag kapsel.
Korte Kapsels 2013 Dames

Korte Kapsels 2013 Dames

Curly Bob

U kunt een krullend of golvend bob met haar te laten knippen tot aan de kin en ter hoogte van het oor. U kunt deze stijl in de golven of gewoon te laat in natuurlijke krullen. U kunt zelfs de uiteinden omgekeerde. Om meer sportieve, hebben ze heel kort geknipt, net boven uw oor en zie het verschil in je uitstraling en persoonlijkheid.

Sedu kort kapsel
Sedu stijltang of een stijltang is een vrouw de beste vriend van haar styling. U kunt een perfecte sedu kapsel als je klaar bent om wat meer tijd door te brengen in haar styling elke ochtend. Voor het hebben van een sedu kort kapsel, moet u beschikken over een perfecte kort haar stijl die geschikt is voor uw gelaatstrekken en persoonlijkheid.

Pixie kapsel zijn ook zeer geschikt voor krullend haar. Maar, moet u afhankelijk zijn van de beste haarlak om dit kapsel te houden. De Gamine haar stijl is ook een van de nieuwste korte kapsels voor vrouwen. Kort Afrikaans-Amerikaanse kapsels zijn onlangs populair geworden door beroemdheden als Rihanna. De bijgesneden of een pixie kapsel is een van de beste voor zwarte vrouwen. Als u wilt dat er iets volkomen gek en avontuurlijk, kunt u kiezen voor de faux hawk (fohawk) unisex kapsel!

Het grootste voordeel van het hebben van een kort kapsel is dat ze eenvoudig te beheren en voor de zorg. Als u denkt aan het krijgen van een kapsel, hebben het gedaan door een vertrouwde kapper. U kunt ook tijdelijk hechten hair extensions, als u uw haar te verlengen. Kort haar stijlen te helpen geven vrouwen een zelfverzekerde, super chique uitstraling. Het is ook prettiger zijn om een ​​kort haar stijl hebben in de zomer. Met een beetje variatie in je korte kapsel, kunt u uw uiterlijk te veranderen van sexy tot schattig.

1 comments:

  1. Leuke trends voor 2013, ben benieuwd of ze ook doorslaan! klik hier voor mijn blogje

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...